Monday 15 December 2014

Тиждень британського кіно




Нарешті я добралась до блогу, і півроку не пройшло. Сьогодні хочу розповісти про таку цікаву подію як Тиждень британського кіно. Відбувалося це дійство за підтримки
British Counsil. Цілий тиждень кияни насолоджувались фільмами в оригіналі, на кожен фільм був повний солдаут. Були фільми різних жанрів, на будь-який смак. Мені вдалося потрапити на короткометражки.

Короткометражки взагалі річ цікава. В обмежений час, 5-10 може більше хвилин, тобі подають стільки інфи та емоцій що ти можеш швидко і не оговтатись. Конкретно в цей раз були гідні короткометражки, були досить дивні, але одна запала прямо в душу. Вона має назву Orbit Ever After і вона про свободу. Ніколи не припиняй мріяти, ставити мету і йти до неї. Краще бути вільним пару секунд, ніж жити в клітці все життя. Люди – дивні створіння, здається ніби кожен раз дізнаєшся щось нове для себе просто спостерігаючи як хтось на екрані робить якийсь свідомий вибір. В цій короткометражці більше життя, ніж в багатьох фільмах. Дуже рекомендую зацінити, як з’явиться в мережі.




Загалом ідея дуже непогана. Таке собі поширення англійської мови в маси. І ті, хто хочуть вивчити, знайдуть собі в цьому користь. І ті, хто вже непогано володіє мовою отримає задоволення. Або ж люди, яких просто «затягли» - вони теж проведуть 2 години життя корисно. Буду з нетерпіннями чекати наступного разу.

No comments:

Post a Comment